Заложете на семпъл маникюр тази зима- идеи.


Красиво направеният маникюр винаги ще бъде забелязан. Няма значение дали е едноцветен или с леки акценти, по- важно е да го има. В момента все повече се набляга на семплата визия в грима, същото се отнася и за маникюра. Телесните, белите, бежовите, бледорозовите цветове са едни от най- предпочитаните.

За червеният  цвят е излишно да споменаваме, че той винаги е актуален. И тази зима може да заложите на червен маникюр и знайте, че ще бъдете много модерни. За него няма определен сезон и повод, червеният лак винаги е бил класика.

Друа подходяща комбинация е светлата основа, на ноктите бежова или бледорозова с бели акценти. Стои изключително нежно и красиво и в същото време отива на всичко. Любителките на по- екстравагантния стил могат да заложат на прозрачни нокти с акценти в черно и брокат. Или пък няколко различни цвята и блестящи елементи.

Да не забравяме и едрият брокат, който от няколко години насам продължава да присъства в моделите за маникюр. Може да използвате  лилав, сребърен, златен, за да подчертаете вашият стил още повече. Експериментирайте, за да намерите най- подходящата комбинация за вас .

Изображения:pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!