Защо мъжете предпочитат да пазаруват в големите магазини?

Мъжете са доста големи любители на шопинга. Колкото и да се съревноваваме жени и мъже, те определено не остават по-назад в това отношение. Дали е нужно много време на един мъж да прекара в магазина? Това е доста интересен въпрос, защото много от тях са по- суетни и от нас дамите.

Мъжете предпочитат да пазаруват от големите магазини, където освен, че има всичко е и доста по- лесно за шопинг. Те не обичат да обикалят   и да разглеждат по-малките магазинни и бутици. Това за тях е досадно и много често ги изнервя, самото лутане и губенето на време. Те са практични и харесват подредбата, която цари в по- големите магазини.

Друг интересен факт е, че мъжете винаги отиват с ясна цел и знаят какво им трябва и къде да го намерят. Вземат набелязаната дреха, пробват я и решават на момента. При тях го няма това суетене и изпадане в дилема, както при жените.

Когато и дамата до тях е тръгнала на пазар е по-добре и тя да си напазарува от същото място. Така и на момчетата, няма да им се налага, след това да обикалят по другите магазини. Ето това бяха трите интересни факта за шопинга при мъжете. Разбира се винаги може да има изключения, но общата картина показва това.

 

Изображения в статията: pixabay.com

 

 

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!