Златните нотки при грима са истински хит. Заложете на брокатените блясъци и бъдете неотразими.


Колкото повече блести, толкова по- добре. Това важи и за официалният грим тази година. Брокатът неминуемо остава на първо място, когато става дума за празничен грим. Световноизвестните козметични  марки, също заложиха на златните елементи и блестящите частици в техните продукти.

Изключително модерни са брокатените блясъци на прах, с които се постига страхотен завършек на грима. Не само сенките за очи, но и ружа, червилата и пудрите също трябва да съдържат дискретен блясък. Те отиват на всички типове кожа, особено на дамите, които имат бронзов тен. Ако са правилно нанесени могат да издържат през цялата вечер без да имате проблем.

Заложете на сенки за очи цвят праскова или бежови с брокат. Ако искате да постигнете по- дръзка визия използвайте кафяви, светлосиви или тъмносиви. За да подчертаете само формата на окото е достатъчно да нанесете обикновени сенки и очна линия с блясък. Това е още един вариант за перфектен вечерен грим.


Не пропускайте и молива за очи, той също е много важен. Използвайте също такъв, които има блясък, за да акцентирате на красивия поглед и цвета на очите. Особено за дамите, които обичат да експериментират със себе си могат да постигнат мечтания официален грим.

Изображения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!