WELL DRESSED представя няколко добри комбинации за ежедневието

Всяка жена има купища дрехи в гардероба си и продължава да купува още и още. Винаги ни трябва нещо ново и различно. Доста често обаче много от дрехите остават така, без да са обличани дори един път. Или пък другият проблем е, че не може да бъдат правилно комбинирани и съчетани.Не е толкова трудно, защото съществуват най- различни варианти как да подберете вашия аутфит, за да изглеждате добре. Както и да комбинирате моделите и цветовете правилно, за да постигнете една невероятна визия. Ето няколко красиви варианта, които ще ви вдъхновят и определено са изключително актуални.

Полите с висока талия може да ги съчетаете с прозрачна риза, която има флорални акценти. Стои много елегантно, подчертава талията и в същото време е подходяща за бизнес срещи, работа в офис или просто да отидете на вечеря.

Вторият примерен модел се състои също от елегантна риза и панталон, а отгоре преспокойно бихте могли да облечете прозрачно сако. Определено акцентът пада върху сакото, независимо от неговия цвят. Шалът, колана и чантата също трябва да бъдат добре комбинирани.

Ризите, които са модел oversize преспокойно може да ги съчетаете с неутрален топ и спортен панталон или дънки. Те създават една по- модерна спортно- елегантна визия, която  е подходяща за ежедневието.

Изображения:Unsplash.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *